Het aanbod telefoonaccessoires is enorm: van telefoonhoesjes, screenprotectors en opladers tot powerbanks. De handigste accessoires voor je mobiele telefoon vind je hier. Veel accessoires voor onder andere Apple, Samsung, Sony, Huawei, LG en Nokia zijn verkrijgbaar bij de TouchFix Shop. Bestel eenvoudig online de accessoires die je nodig hebt.

 

Beschermen

Het allerbelangrijkste voor je mobiele telefoon is dat je hem beschermt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en je wilt niet elke keer een hartverzakking krijgen als je je telefoon per ongeluk laat vallen. Een praktisch en tevens leuk telefoonhoesje is dan ook een eerste vereiste. Die zijn er in vele soorten: een bookcase, een backcover, een flipcase, een insteekhoesje of bijvoorbeeld een softcase. Die zijn gemaakt van verschillende materialen: hard of zacht kunststof, (kunst)leer, stof of aluminium. Naast een telefoonhoesje heeft je telefoon een screenprotector nodig. Bij sommige hoesjes is zo’n screenprotector zelfs ingebouwd. Zo bescherm je je telefoon tegen krassen en andere beschadigingen.

 

Opladen

Omdat je, zoals de meesten, echt niet meer zonder je telefoon kunt, wil je eigenlijk dat deze de hele dag opgeladen is. En als die leeg is, wil je hem zo snel mogelijk weer laden. De batterij is een belangrijk onderdeel van je telefoon. Je hebt dan ook goede kabels en een goede oplader nodig. Een draadloze oplader die direct dient als standaard is zeer handig. Voor het onderweg opladen van je mobiele telefoon is een krachtige powerbank goed om mee te nemen. Je hebt ze zelfs die werken op zonne-energie. Ben je veel op pad met de auto dan is een draadloos oplaadpunt voor in je auto een must.

 

Geluid

Nu weer steeds meer de mobiele telefoons gebruiken om filmpjes te kijken en muziek te luisteren, zijn (draadloze) oordopjes en/of een headset geen overbodige luxe. Voor diegenen die de hele dag muziek luisteren, is een speaker ook fijn. Sommige zijn superklein. Dat is heel handig. Je kunt ze gewoon meenemen in je broekzak. Ze werken met een Bluetoothverbinding en hebben ondanks hun afmeting een geweldig geluid.

 

Gadgets

Naast deze noodzakelijke accessoires is het ook gewoon fun om enkele leuke gadgets voor je telefoon aan te schaffen. Voor warme zomerdagen is een waterdicht zakje voor je telefoon een uitkomst bij het zwembad of op het strand. Met een extra lens tover je je smartphone snel om in een professionele camera. En wat te denken van een telescoopzoomlens?

 

Een handige gadget voor als je vaak je telefoon kwijt bent, is een Bluetooth tracker. Je kunt de tracker gebruiken om je telefoon terug te vinden of je gebruikt je telefoon om je tracker op te sporen, die bijvoorbeeld aan je sleutelbos zit. Een game controller voor een smartphone is echt een hebbedingetje. Een leuke telefoongadget is ook nog steeds een grappige PopSocket. Dit accessoire plak je op de achterkant van je telefoon. Op deze manier heb je extra grip en laat je je telefoon niet zo snel meer uit je hand vallen. Handig toch?

 

Handige accessoires voor jouw mobiele telefoon

Je zou ook interesse kunnen hebben in