Hapert je oplader steeds vaker? In dat geval is het belangrijk een nieuw snoertje aan te schaffen. Je kunt immers van de oude niet meer op aan. Niets zo vervelend als je verwacht een opgeladen telefoon aan te treffen, die nog steeds niet opgeladen blijkt te zijn.

Kwaliteit oplader waarborgen

Behandel snoeren altijd met enige zorg, zodat ze langer meegaan. Trek dus nooit aan de kabel zelf om telefoon en oplader te ontkoppelen. Zorg er daarnaast eveneens voor dat er geen knopen en kronkels in het snoer komen, hiermee verkort je de levensduur en kwaliteit.

Snellader kopen

Er zijn verschillende type opladers verkrijgbaar. Snel-opladers genieten de voorkeur, aangezien je smart apparaat hierdoor zo’n 2 keer sneller opgeladen wordt in tegenstelling tot de gewone oplader. De meeste toestellen ondersteunen deze functie. Heb jij een ouder toestel wat deze functie niet ondersteund? In dat geval heeft de snellader weinig nut, je toestel zal niet sneller worden opgeladen maar op gewoon tempo. Het is dan zonde van je geld om een snellader te kopen.

Originele opladers kopen

Als het even kan koop je opladers van je eigen telefoonmerk, dus voor de iPhone koop je de originele iPhone oplader. Opladers en adapters van goedkope makelij hebben meer dan eens voor brandschade gezorgd bijvoorbeeld. Dit is een extreem voorbeeld, maar het is helaas zo dat goedkope merkloze snoeren en vooral adapters niet de beste reputatie hebben opgebouwd. Daarom is het verstandig uitsluitend de originele adapters en snoeren te gebruiken, die vaak een veel langere levensduur kennen. Je koopt deze online bij Kabelmix.nl, de snoeren, adpaters en opladers specialist.

Kabels en opladers online bestellen

Je zou ook interesse kunnen hebben in