Onesie mannen gezocht? Dan ben je hier aan je juiste adres! Voetbal1sie.be is gespecialiseerd in de verkoop van onesies voor alle sportclubs maar we hebben ook een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle, leuke, speelse onesies voor kinderen en onesies voor volwassenen.

Onesie mannen kopen bij voetbal1sie

Een onesie mannen kopen kan heel eenvoudig hier via onze webshop. De Onesie kende zijn intrede sinds begin de jaren 2000 eigenlijk is het een loszittende jumpsuits  die voornamelijk wordt gebruikt als loungewear en nachtkleding.

De onesie is zeer populairder geworden als stijlvolle streetwear , vooral in het Verenigd Koninkrijk en Australië en van daaruit ook overgewaaid naar Vlaanderen. Voor mannen hebben zeer mooie onesies te koop, in ons volwassenen gamma zit onder meer een héél leuke stitch onesie voor mannen met drukknopen vooraan en 2 zijzakken, een warme, kwaliteitsvolle Camouflage onesie voor mannen, een kaa Gent onesie,  een leuke tijger onesie Kigurumi voor mannen tot zelfs een volledige zwarte onsie waar je trouwens perfect mee op straat kan lopen.

 

Online bestellen

Onesies mannen kun je bij ons zeer eenvoudig bestellen. Kijk gerust eens rond in onze webshop voor heren, we hebben een zeer uitgebreide keuze wellicht kan je hier bij ons de onsie bestellen waar je naar op zoek bent.

 

Veilig betalen

u kan bij ons op een zeer veilige manier uw aankopen doen.

Wij bieden meerdere opties tot betaling van uw aankopen aan:
betaling via overschrijving
beveiligde betaling via bancontact
beveiligde betaling via maestro
beveiligde betaling via mastercard/visacard

Verzendkosten

Verzending steeds via Bpost naar alle adressen in België.

Onesies op voorraad worden steeds de eerstvolgende werkdag, na betaling, verzonden.

De verzending naar alle adressen in België kost bijkomend op uw aankoop 3,5 €.
Wenst u een pakketje in het buitenland te ontvangen? Contacteer ons via ons contactformulier.

Wat is een onesie?

Het valt ons  op hoeveel mensen vragen “wat is een onesie eigenlijk”?Een onesie is een kledingstuk uit 1 stuk, dat casual (huispak) kan gedragen worden of zoals bij ons in België veel het geval is als pyjama. Vele onesies zijn gevoerd met fleece waardoor ze lekker warm aanvoelen bij het dragen. Meestal heeft een onesie een kap, 2 zijzakken en een rits die zowel langs onder als langs boven kan gebruikt worden. Een onsie mannen kopen kan in  verschillende maten en kleuren  er bestaat ondertussen reeds een heel assortiment aan onesies  mannen en vrouwen.

Tags : Onesies voor kinderenOnesies voor volwassenenOnesies dierenKaa Gent onesieDieren onesie